Vstup len pre odborníkov

Tieto internetové stránky obsahujú informácie, ktoré sú určené výhradne odborníkom v zdravotníctve. Potvrdzujem, že som odborníkom v zdravotníctve.

Varíme s Nutridrinkom

Slovenská populácia trpí skôr nadváhou a o podvýžive premýšľame väčšinou v súvislosti s rozvojovým svetom. Podvýživeným však nemusí byť len chudý človek. Aj na pohľad dobre živenému človeku môžu chýbať napríklad bielkoviny. Dôležitosť správneho zloženia výživy však dramaticky vzrastá, keď ochorieme a naše telo vo zvýšenej miere potrebuje dostatok kvalitných zdrojov energie a živín, aby mohlo s chorobou bojovať. Kniha receptov má pomôcť pri príprave jedál a nápojov hlavne starším pacientom, chronicky chorým (onkologické ochorenia, ochorenia tráviaceho traktu, neurologické a psychiatrické ochorenia), pri nechutenstve a všetkým, ktorí majú problém s príjmom stravy.

Autorkou knihy je Jaroslava Pavlíčková, nutričná terapeutka

 

Stiahnite si našu e-knihu plnú receptov a objavte vynikajúce jedlá, do ktorých je možné pridať prípravky Nutridrink. Kniha sľúži aj ako inšpirácia, nemusíte sa vždy presne držať receptov, nebojte sa ich prispôsobiť podľa vašich potrieb a preferencií. Pripravte si lahodné a výživné jedlá, ktoré vám pomôžu navýšiť ako kalorický príjem, tak aj množstvo bielkovín vo vašom jedálničku.

 

 

Na stiahnutie
PDF
Kniha receptov - Varíme s Nutridrinkom5.73 MB
Odběr novinek Nutricia Odber noviniek

Odoslaním tohto formulára súhlasíte s podmienkami ochrany osobných údajov.

Napíšte nám