Vstup len pre odborníkov

Tieto internetové stránky obsahujú informácie, ktoré sú určené výhradne odborníkom v zdravotníctve. Potvrdzujem, že som odborníkom v zdravotníctve.

Príručka pre rodičov detí s ABKM

Táto praktická príručka je určená rodičom, ktorí sa starajú o dojčatá alebo batoľatá s diagnostikovanou alergiou na bielkovinu kravského mlieka (ABKM). Jej cieľom je maximálne pomôcť rodičom detí sa s alergiou na BKM čo najlepšie vysporiadať. Rodičia sa tu postupne dozvedia, čo ABKM je, aké môže ich dieťa príznaky, po akej dlhej dobe asi vymiznú, akého lekára navštíviť či ako prebieha samotná diagnóza ABKM.

Ďalej rodičov prevedieme spôsobom výživy detí a to či už dojčených alebo nedojčených. Poskytneme tipy s prechodom na špeciálnu výživu. Pomôžeme so zavádzaním pevnej stravy a poskytneme pár rád, ako týmto procesom prejsť čo najľahšie.

Posledná časť bude venovaná rôznym druhom receptov, ktoré rodičia zvládnu veľmi rýchlo a ľahko pripraviť. Na úplnom konci brožúry tiež nájdete stravovací denník, ktorý pomôže zavádzanie potravín do stravy dieťaťa lepšie kontrolovať.                           

Na stiahnutie
PDF
Príručka pre rodičov detí s ABKM2.44 MB
Odběr novinek Nutricia Odber noviniek

Odoslaním tohto formulára súhlasíte s podmienkami ochrany osobných údajov.

Napíšte nám