Vstup len pre odborníkov

Tieto internetové stránky obsahujú informácie, ktoré sú určené výhradne odborníkom v zdravotníctve. Potvrdzujem, že som odborníkom v zdravotníctve.

Nutridrink Compact Protein Mix Príchutí

Predstavujeme vám Nutridrink Compact Protein Mix príchutí 6 x 125 ml, ktorý je dostupný iba na voľný predaj bez lekárskeho predpisu. Je určený pre pacientov s ochorením súvisiacim s podvýživou.

Balenie obsahuje 6 obľúbených príchutí:

UŽ AJ MALÁ STRATA HMOTNOSTI MÔŽE BYŤ V ČASE OCHORENIA RIZIKOVÁ1

Nutridrink Compact Protein je vysokoproteínová a vysokoenergetická výživa v malom objeme 125 ml vhodná na pokrytie zvýšenej potreby proteínov a energie.

 

Podvýživa zvyšuje riziko ochorení a oslabuje imunitu. Nasleduje vyššie riziko infekcií, dlhšia doba rekonvalescencie a zníženie svalovej sily.8-9

KOMU VÝŽIVU ODPORUČIŤ?10-14

MIX PRÍCHUTÍ pomáha pacientovi v užívaní enterálnej výživy a tiež v dosahovaní želaného nutričného príjmu, podporuje klinický výsledok.15

 

Pozrite si video o novinke Nutridrink Compact Protein Mix príchutí!

 


 

Referencie: 1. Volkert D, Beck AM, Cederholm T, et al. ESPEN guideline on clinical nutrition and hydratation in geriatrics. Clin. Nutr. 2019e Fb, 38(1):10-47 2. Cruz-Jentoft AJ, Bahat G, Bauer J, et al. Sarcopenia: revised European consensus on definition and diagnosis. Age Ageing. 2019 Jan 1; 48(1):16-31.3 . Starke J, Schneider H, Alteheld B, et al. Short-term individual nutritional care as part of routine clinical setting improvesu otcome and quality of life in malnourished medical patients. Clin Nutr. 2011 Apr; 30(2):194-201. 4. Norman K, Kirchner H, Freudenreich M, et. al. Three month intervention with protein and energy rich supplements improve musclfeu nction and quality of life in malnourished patients with non-neoplastic gastrointestinal disease—A randomized controlled trial. Clin Nutr. 2008; 27(1):48-56.5 . Smith TR, Cawood AL, Walters ER, et al. Ready-Made Oral Nutritional Supplements Improve Nutritional Outcomes and Reduce Healt Chare Use— ARandomised Trial in Older Malnourished People in Primary Care. Nutrients. 2020 Feb; 12(2):517.6 . Morley JE, Argiles JM, Evans WJ, et al. Nutritional recommendations for the management of sarcopenia. J Am Med Dir Assoc. 201 011;:391-396. 7. Karpouzos A, Diamanthis E, Farmaki P, et al. Nutritional Aspects of Bone Health and Fracture Healing. J Osteoporos. 2017; 2017:4218478 . Cawood AL1, Elia M, Stratton RJ. Systematic review and meta-analysis of The e®ects Of high protein oral nutritional supplemen.t sAgeing Res Rev 2012;11:278–96. 9. Hébuterne X, et al. Effectiveness and tolerance of an oral nutritional supplement highly concentrated in protein and energy ienl derly subjects at risk of malnutrition. Nutr clin métab (2020), https://doi.org/10.1016/j.nupar.2019.12.0031 0. Gomes F, Schuetz P, Bounoure L, et al. ESPEN guidelines on nutritional support for polymorbid internal medicine patients. Clin Nutr. 2018 Feb; 73(1):336-353. 11. Manal B, Suzana S, Singh DK. Nutrition and Frailty: AReview of Clinical Intervention Studies. J Frailty Aging. 2015; 4(2):100-106. 12. Landi F, Calvani R, Tosato M, et al. Anorexia of Aging: Risk Factors, Consequences, and Potential Treatment:69. doi: 10.3390/n8u020069. 13. Arends J, Bachmann P, Baracos V, et al. ESPEN Guidelines on Nutrition in Cancer Patients. Clin Nutr. 2017; 36(1):11-48. 14. Briguglio, et al. Front Med. 2020; 7:146. 15. Stratton RJ, Elia M. Encourain appropriate, evidence-based use of oral nutritional supplements. Proc Nutr Soc. 2010; 69(4):477-487.

Odběr novinek Nutricia Odber noviniek

Odoslaním tohto formulára súhlasíte s podmienkami ochrany osobných údajov.

Napíšte nám